Om Tehörnan

Te och kaffe är vår passion!

Tehörnan startades Öst på stan i Umeå av några studenter under början av 1980-talet. Aktiebolaget Tehörnan bildades år 1987 då familjen Ulla och Rolf Nilsson tog vid. Sedan dess är Tehörnan familjeägd men idag har nästa generation fått ta vid och driver företaget vidare inom samma familj.  Tehörnan återfinns än idag i Umeå centrum (Utopiagallerian) och har i många år drivits framgångsrikt av Sara Ekenberg (fd. Nilsson), numera drivs butiken i Umeå vidare i tredje generation av hennes barn. Sedan år 1993 finns Tehörnan även i Uppsala där butiken drivs av Lena och Fredrik Nilsson (Svartbäcksgatan). Mer information om butiken i Uppsala hittar ni på www.teshop.se.

Vår ambition är att erbjuda te och kaffe av högsta kvalité, där vi i dag har ett brett sortiment av olika te- samt kaffesorter, allt för det ska passa just dig och dina smaker. Hos oss finns många egna blandningar men även underbara klassiker. Rooibos, oolong, grönt, svart och vitt te är några utav de många sorters teer som omger våra härligt väldoftande och mysiga butiker, väl värda ett besök! 

Om någon känner att vårt utbud med över 200 sorter av te och flertalet kaffe inte räcker till, så har vi även ett stort utbud av konfektyr, kryddor och porslin att förgylla ditt besök och din vardag med. Varmt välkomna in till någon av våra härliga butiker i Umeå eller Uppsala!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.