Admin Umeå

Härliga höst

Alla årstider har sin charm och nu välkomnar vi hösten. Löven går från sommargröna till en färgexplosion av rött och orange. I samma veva blir man ju sugen på lite nya spännande teer som kan mäta sig med den nya säsongen. Mustiga, kryddiga och bäriga teer som värmer. Här nedan följer lite tips på sådana teer.

Det första tipset är en av våra egna blandningar Skogens guld. Skogens guld är ett svart te smaksatt med massvis med bär och även lite grönt te. Teet har en mustig lite sötare smak och passar bra till fikat lika väl som det kan avnjutas precis som det är. Teet innehåller hjortron, tranbär, björnbär, fläder, mullbär, vanilj, melon, ringblomma, solrolros, blåklint, apelsinblom, björnbärsblad.Nu till det andra tipset: vårt gröna te Kardemumma vanilj. Detta teet är ett säkert kort för den som gillar massvis med härliga kardemumma i kombination med friskt grönt te. Brygg detta te och den ljuvliga doften av nybakade bullar gör sig påmind. Söt och kryddigt passar detta te utmärkt morgon som kväll. Detta gröna te innehåller kardemumma, vanilj, kanel, ingefära och mandel.Nästa te vi vill tipsa om är Pigg och rask. Ett ekologiskt svart te med spännande friskhet och sötma. Pigg och rask innehåller rosépeppar, citronskal, tranbär, citrongräs och kokos. Drick detta och sedan du är redo för en fartfylld dag.


Höstrusk är en av våra säsongs blandningar som finns nu under hösten så länge lagret räcker. Detta rooibos te är mjukt, bärigt och lite sött. Höst rusk innehåller körsbär, vanilj, tranbär, svarta vinbär och ljungblommor. En av höstens återkommande favoriter så passa på medan den finns kvar!Slutligen vill vi även tipsa om vårt ekologiska rooibos Shangri La. Denna goding är som gjord för höstmys. Ett mustigt rött te fullproppat med härliga kryddor och bär. Shangri La innehåller kanel, ingefära, äpple, svarta vinbär, kardemumma och kokos.